Zakelijk.

Onderscheiden met een

Bedrijfsfilm

jakob-owens-199505-unsplash-e1594712947613.jpg

Je wilt je onderscheiden met je bedrijf en dat kan op veel manieren. Een professionele bedrijfsfilm en of foto, waarin jouw bedrijf of product presenteert, is een eigentijds marketinginstrument om je doelgroep op een unieke wijze te benaderen.  

Waarom je video moet gebruiken als een marketinginstrument.

Door middel van video kan je makkelijker onderscheiden van andere bedrijven binnen jouw markt. Het vergroot je zichtbaarheid en laat zien waar je voor staat. Daarbij worden video’s meer dan 10 keer vaker gedeeld op socialmedia dan foto’s waardoor de zichtbaarheid van het merk groter wordt, het verdiept de merkbeleving en het werkt conversie verhogend. 

Hoe gaan wij je volgende project aanpakken?

Wij gaan samen kijken naar de onderneming en wat je wilt bereiken met de video. Dit is de ori├źnterende fase. In deze fase worden een aantal factoren aangehaald als: doelgroep, plaats van bestemming voor de video, wat is het doel van de video, waar wordt het opgenomen enzovoorts.

Op basis van dat gesprek wordt er een plan gemaakt. Je krijgt een overzichtelijke presentatie van wat wij samen gaan doen zodat je niet voor verassingen komt te staan. Bij goedkeuring is het tijd om te schieten. Doordat iedereen weet wat de bedoeling is, zal dit proces snel en makkelijk gaan.

Mijn video werk

Video afspelen
visualsbyettienne video
Video afspelen over visualsbyettienne video
Visualsbyettienne, videograaf, vastgoed videograaf
Video afspelen over Visualsbyettienne, videograaf, vastgoed videograaf
visualsbyettienne, videograaf
Video afspelen over visualsbyettienne, videograaf
Street & Luxury
Video afspelen
videograaf, videomaker
Video afspelen over videograaf, videomaker
Wilgenrijk bakt
Video afspelen
Zomervideo
Video afspelen
Van den Akker afbeelding
Video afspelen
Visualsbyettienne
Video afspelen

Wacht niet langer

Contact mij